خورشت ماست

خورشت ماست

طرز تهیه خورشت ماست اصفهان که یکی از غذاهای سنتی استان اصفهان بوده و طعم بی نظیری دارد سعی کنید حتما یک بار این غذا را امتحان کنید.

خورشت ماست اصفهان

✏مواد لازم

🔸گوشت گردن بدون استخوان ۲۵۰ گرم

🔸ماست چکیده بی نمک ۲٫۵ کیلوگرم

🔸شکر ۱ پیمانه

🔸تخم مرغ (زرده) ۲ عدد

🔸آب ۳-۲ پیمانه

🔸پیاز ۱ عدد

🔸گلاب ۲ قاشق غذا خوری

🔸زعفران ساییده شده ۱ قاشق مربا خوری

🔸زردچوبه به مقدار لازم

🔸خلال پسته ، خلال بادام ، زرشک به مقدار لازم

♨طرز تهیه

🔹ابتدا بگذارید گوشت با پیاز و كمی ‌زردچوبه كاملا بپزد.

بعد در ظرف تفلون با دست آن را ورز دهید (این كار ممكن است یك ساعت وقت بگیرد).

نصف استكان از آب گوشت را نیز كم‌کم به گوشت در حال ورز دادن اضافه كنید تا جایی كه گوشت به صورت خمیری یكنواخت شود كه به راحتی كش می‌آید.

🔹در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود،

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

🔹مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند.

بعد از جوش آمدن، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

🔹اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.

🔹خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را ۲۴ ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

💡سایر نکات

🔸این خورش سرد سرو می شود. از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

نخود پلو

آموزش تهیه نخود پلوی خوشمزه و عالی که جز آن دسته از پلو های مخلوط است که برخی طرفدار اینگونه پلو ها هستند.با درست کردن این نخود پلو ایرانی غذایی متفاوت را میل کنیی.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *