صفحه اصلی / سس ها / سس آلفردو

سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو  بسیار لذیذ و خوشمزه که میتواند مزه خوب و لذیذی به پاستا و ماکارونی دهد.

روش تهیه سس آلفردو

✏مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

🚩0.25 پیمانه کره

🚩1 پیمانه خامه

🚩1 حبه سیر

🚩1.5 پیمانه پنیر پارمسان

🚩0.25 پیمانه جعفری تازه

♨طرز تهیه سس :

🔹کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

💡از این سس برای روی پاستا میتونید استفاده کنید.

اسپاگتی با مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و سس آلفردو یک غذای بین المللی بسیار لذیذ و بی نظیر و با سسی خاص و خوش طعم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

✏مواد لازم برای۱ نفر

🚩پیاز ۱ عدد

🚩فلفل دلمه ای ۶۰ گرم

🚩فیله مرغ ۱۰۰ گرم

🚩شیر ۱/۲ لیوان

🚩خامه‏ ( برای تزئین ) به مقدار لازم

🚩پنیر پارمسان ۶۰ گرم

🚩قارچ ۵۰ گرم

🚩اسپاگتی تالیالی ۱۰۰ گرم

♨طرز تهیه

🔹ابتدا فیله ها را تکه تکه کرده ، سپس در یک ظرف کره و روغن ریخته، زمانی که داغ شد مرغ ها را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا مرغ ها به حالت گریل در بیایند و رنگشان عوض شود.

🔹سپس فلفل دلمه ای ها را که بهتر است به درازا بریده شوندو پیاز ها را نیز که به درازا بریده ایم به مرغ اضافه کرده و کمی نمک و فلفل می زنیم و تفت می دهیم.

🔹بعد از ۱۰ دقیقه قارچ ها را که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.

🔹در یک ظرف آب گذاشته تا جوش بیاید، سپس مقداری نمک و روغن داخل آن ریخته سپس رشته های تالیاتلی را داخل آن ریخته تا مدت زمان ۲۰ دقیقه به خوبی نرم شود.

🔹حال در یک لیوان شیر و خامه را کامل با هم ترکیب کرده. سپس تالیا تلی را به موادمان که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم. و خامه و شیر را هم روی آن میریزیم و کامل هم می زنیم تا مواد را به خود جذب کند. سپس پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه می کنیم.

🔹در انتها هم برای تزیین می توان مقداری پنیر پارمزان بر روی آن ریخت.

 

درباره fateme piran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *