صفحه اصلی / دسر / وافل با شکلات نوتلا

وافل با شکلات نوتلا

طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا بسیار لذیذ و خوشمزه که میتواند یکی از بی نظیرترین دسر ها و میان وعده های شما باشد.

دسر شکلاتی

✏مواد لازم

🔸نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری

🔸دارچین (آسیاب شده) ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸آرد ۱٫۵ فنجان

🔸شکر پودری ۱٫۵ فنجان

🔸عصاره وانیل ۱٫۵ قاشق چای خوری

🔸خامه‏ (پر چرب) ۱ فنجان

🔸شکلات نوتلا به مقدار لازم

♨طرز تهیه

🚩در یک مخلوط کن یا به وسیله ی یک همزن خامه پر چرب را با عصاره وانیل ۵ دقیقه با سرعت نسبتاً زیاد بزنید تا حالتی شبیه به موس پیدا کند. آرد، شکر پودری، دارچین و نشاسته ذرت را در یک کاسه دیگر الک کنید سپس مواد خشک را به آرامی داخل مواد مرطوب بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.

🚩تابه گریل دو طرفه را با دمای بالا (۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک قاشق سوپخوری پر از خمیر را وسط تابه بریزید. در آن را ببندید و وافل را ۹۰ ثانیه بپزید. بلافاصله وافل را از تابه بیرون بیاورید و با یک قالب شیرینی ۵ سانتی متری آن را برش دهید تا دایره هایی یک اندازه داشته باشید. وافل ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

🚩وقتی خنک شد یک روی آن شکلات نوتلا بمالید و یک وافل دیگر روی آن قرار بدهید تا حالت ساندویچ پیدا کند

💡سایر نکات

🔸موقع در آوردن وافلها از تابه و برش دادن آنها سرعت موضوع مهمی است. چون وافل ها وقتی بمانند سفت می شوند و وقتی بخواهید آنها را با قالب برش دهید خرد می شوند.

این دسر را میتوانید در میان وعدهایتان جای داده و یا یک صبحانه بی نظیر را با وافل تجربه کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی بسیار لذیذ و مقوی که در ادامه مطلب برای شما …

پودینگ با سس توت فرنگی

طرز تهیه دسر پودینگ با سس توت فرنگی بسیار خوش طعم و لذیذ که در گروه دسرهای کلاسیک دسته بندی میشود.پیشنهاد میکنیم این دسر را حتما امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *