چیکن پارمزان

چیکن پارمزان یک غذای ایتالیایی است.این غذای ایتالیایی با پاستا سرو میشود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.

🚩مواد لازم برای۴ نفر:

🚩نمک و فلفل به مقدار لازم

🚩ریحان به مقدار لازم

🚩پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان

🚩تخم مرغ ۲ عدد

🚩رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

🚩پیاز ۱ عدد

🚩سیر ۲ حبه

🚩آرد سوخاری ۱ لیوان

🚩کره ۲ قاشق غذا خوری

🚩سینه‌ مرغ ۲ عدد

♨طرز تهیه:

🔹هر سینه مرغ را به ۲ قسمت برش بزنید ؛ آ

رد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، ت

خم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.

 

🔹چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ،

سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود

 

🔹سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.

 

🔹کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ،

پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند.

سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

 

🔹سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.

🔹در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ،

مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد.

 

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی که برای شماعزیزان آموزش داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *