صفحه اصلی / سس ها / طرز تهیه سس آنچیلادا

طرز تهیه سس آنچیلادا

طرز تهیه سس آنچیلادا خوشمزه و بی نظیر بری شما عزیزانی که به دنبال یک سس خاص و کم نظیر هستید.

✏️مواد لازم :

🚩 روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری

🚩آرد ۲ قاشق غذاخوری

🚩فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری

🚩آب ۲ فنجان

🚩رب گوجه فرنگی ۸۵ گرم

🚩زیره نصف قاشق چای خوری

🚩پودر سیر نصف قاشق چای خوری

🚩فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری

🚩نمک ۳/۴ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه :

🔹روغن، آرد و فلفل سیاه را در یک قابلمه متوسط بریزید. سپس روی حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد به جوش آید. زمانی که به جوش آمد یک دقیقه روی حرارت هم بزنید.

🔹حال آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید. زمانیکه به جوش آید سس کمی غلیظ تر خواهد شد. نمک را اضافه کنید و سس آماده استفاده است.

💡نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۲ فنجان سس به دست می آید.

درباره fateme piran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *