پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

🔸مواد لازم برای۳ نفر

🔸آرد ۱ فنجان

🔸بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

🔸نمک ۱/۳ قاشق چای خوری

🔸شکر ۲ قاشق غذا خوری

🔸تخم مرغ ۲ عدد

🔸شیر ۱/۲ فنجان

🔸کره آب شده ۱/۴ فنجان

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار میگذاریم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا میکنیم

🔹سفیده ها را آنقدر با همزن میزنیم تا سفید شود و سپس به آن ها ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم تا پف کند و خامه‌ای شود و از همزن نچکد .

🔹زرده ها را در ظرفی دیگر همراه با ۱ قاشق غذاخوری شکر باقی مانده هم زده و سپس کره آب شده را به آن ها اضافه میکنیم و بهم میزنیم .

🔹به مخلوط زرده و شکر و کره آب شده ؛ مخلوط آرد را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود . سپس به مخلوط ارد و زرده ها سفیده تخم مرغ را آرام اضافه میکنیم تا مایعی یکدست و لطیف بدست آید .

🔹داخل تابه قالب با قالب هایی به هر شکلی که مایل هستیم قرار می دهیم و مایع را درون آن ها میریزیم و با کمک قاشق قالب‌ها را کمی فشار می‌دهیم تا مواد از زیر آنها بیرون نیاید .

🔹درب تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم ١۵ دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی مغز پخت شود .

🔹پنکیک‌ها را بر می‌گردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود و ١٠ دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار می‌دهیم و پنکیک ژاپنی شما آماده است ‌.در آخر با کره و مربا یا عسل سرو کنید

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *