آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه که یکی از غذاهای بی نظیر و خوش طعم که پیشنهاد میکنیم حتما یکبار امتحان کنید.

✏️مواد لازم برای۴ نفر :

🚩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

🚩پیاز نگینی خردشده ۱/۲ فنجان

🚩سیر له شده ۱ حبه

🚩سس انچیلادا ۱ پیمانه

🚩نان ترتیلا ۴ عدد

🚩پنیر چدار رنده شده ۱/۲ پیمانه

🚩گشنیز خردکرده ۱ قاشق سوپ خوری

🚩نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩خامه ترش ۱ قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه :

🔹فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

🔹تا وقتی فر گرم می‌شود کمی روغن کف تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس سیر را اضافه کنید.

🔹بعد از یک تا دو دقیقه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه گوشت را به همراه سبزیجات خردشده تفت دهید.

🔹وقتی رنگ گوشت قهوه‌ای شد، نمک و فلفل را اضافه کنید.
در ادامه نیمی از سس مخصوص آنچیلادا را روی گوشت بریزید و تابه را از روی گاز بردارید.

🔹باقی سس را روی ترتیلاها بمالید و تمام سطح نان را به سس مخصوص آغشته کنید. سپس مایه گوشتی را وسط نان قرار دهید.

🔹قوطی دوم سس را داخل ظرف کم عمقی بریزید. تورتیلاها را داخل آن فرو کنید تا هر دو طرف آن‌ها به سس آغشته شود. با قاشق یک هشتم مخلوط گوشت را در مرکز تورتیلا بگذارید و لوله کنید.

🔹برای همه تورتیلاها این کار را انجام دهید و در ظرف را بگذارید و با فویل آلومینیومی رویش را بپوشانید. حدود ۱۵ دقیقه در فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.

🔹ظرف را از فر درآورید و فویل را باز کنید. سس باقیمانده را روی آنچیلاداها بریزید. رویش پنیر بپاشید. بار دیگر بدون فویل ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیر روی آن‌ها آب شود. سپس رویش گشنیز بریزید و با خامه سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی که برای شماعزیزان آموزش داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *