صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / کوفته گوشت شتر

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

خواص گوشت شتر🐫

🔹تقویت اعصاب

🔹دفع سردی بدن

🔹افزایش استقامت

🔹تقویت قوای جنسی

🔹افزایش طبع صبوری

🔹رفع دردهای رماتیسمی

جگر و مغز شتر برای بیماری کمخونی مفید است

 

✏️مواد مورد نیاز

🔸گوشت شتر (بدون استخوان) ۵۰۰ گرم

🔸نعنای خشك ۱ قاشق چایخوری

🔸آرد نخودچی ۲-۳ قاشق سوپخوری

🔸 تخم‌مرغ ۱ عدد

🔸 ترخون خرد كرده ۱ قاشق سوپخوری

🔸 پیاز رنده كرده ۱ عدد متوسط

🔸 زیره‌ آسیاب كرده ۱ قاشق چایخوری

🔸 تخم گشنیز آسیاب‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

🔸 نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

🔸 روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

✏️ مواد لازم برای تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی:

🔸 پوره‌ گوجه‌فرنگی ۵۰۰ گرم

🔸 فلفل دلمه‌ای خرد كرده ۱عدد

🔸 پیاز سرخكرده ۲ قاشق سوپخوری

🔸 آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری

🔸 نمك و فلفل به میزان لازم

🔹گوشت را سه بار چرخ كنید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. نعنا، آرد نخودچی، تخم‌مرغ، ترخون، پیاز، زیره، تخم گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و خوب ورز دهید تا مخلوط شود و چسبندگی لازم را پیدا كند.

🔹 آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار به اندازه‌ یك گردو، از مایه‌ فراهم كرده بردارید و به شكل كوفته‌ درآورید. حالا كوفته‌ها را در روغن سرخ كنید و آنها را در سس گوجه‌فرنگی قرار دهید.

🔹اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه، در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد بپزید.

🔸روش تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی:

🔹پوره‌ گوجه‌فرنگی را در ظرف نسوزی بریزید و فلفل دلمه‌ای، پیاز سرخكرده، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

نخود پلو

آموزش تهیه نخود پلوی خوشمزه و عالی که جز آن دسته از پلو های مخلوط است که برخی طرفدار اینگونه پلو ها هستند.با درست کردن این نخود پلو ایرانی غذایی متفاوت را میل کنیی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *