صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / کیک و کلوچه / نان جو با موز و بادام زمینی

نان جو با موز و بادام زمینی

طرز تهیه کیک جو با موز و بادام زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یک میان وعده مقوی برای کودکان شما باشد.

بیش از ۲ عدد موز در روز نخورید:محققان بر این باورند مصرف موز به تعادل اعصاب کمک می کند اما مصرف بیش از حد آن برعکس عمل کرده و تعادل اعصاب را کاهش می دهد.

 

✏️مواد لازم

🔸کره بادام زمینی ۱/۴ پیمانه

🔸عسل ۲-۴ قاشق سوپ خوری

🔸موز له شده ۱ پیمانه

🔸تخم مرغ ۲ عدد

🔸شیر ۱٫۵ پیمانه

🔸جو پرک نیمه آماده ۲٫۵ پیمانه

🔸پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری

🔸بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چای خوری

🔸نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸شکلات چیپسی ۱/۴ پیمانه

✏️مواد لازم برای کرم روی کیک

🔸عسل ۱/۳ پیمانه

🔸کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپ خوری

🔸موز ۱ عدد

 

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه کره بادام ‌زمینی، عسل، موز له‌شده یا شیر و تخم‌مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید. در یک کاسه‌ دیگر جو پرک، دارچین، بیکینگ‌ پودر، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

🔹حالا باید مخلوط جو را به مخلوط کره بادام‌ زمینی اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. در این مرحله شکلات چیپسی را هم اضافه کنید. مواد را به ‌آرامی با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.

🔹مایه را داخل قالب مورد نظرتان‌که از قبل چرب کرده‌اید، بریزید و قالب را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال‌دندان داخل آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است. کیک آماده را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.

🔹در این فاصله که کیک در حال سرد شدن است، عسل و کره بادام‌ زمینی را با هم مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود. بعد از این ‌که کیک سرد شد، کرم را روی کیک بریزید. کیک را در صورت تمایل با تکه‌های موز تزیین و سرو کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه کلوچه کشمشی

دستور پخت کلوچه کشمشی بسیار خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی

بیسکویت کدو حلوایی یکی از خوش طعم ترین بیسکویتهایی است که پیشنهاد میکنم به بار امتحانش کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *