صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / ساندویچ سرخ شده ی بادام زمینی و موز

ساندویچ سرخ شده ی بادام زمینی و موز

طرز تهیه ساندویچ سرخ شده ی بادام زمینی و موز بهترین و مناسبترین غذا برای صبحانه و یا میان وعده که به راحتی آماده شده است.

💡مواد لازم

🔸8 تکه نان سفید

🔸یک فنجان کره ی بادام زمینی(فرقی نمیکند غلیظ باشد یا رقیق)

🔸سه چهارم  فنجان سس مایونز

🔸3 قاشق غذاخوری عسل

🔸یک قاشق چای خوری دارچین

🔸یک موز بزرگ یا دو موز کوچکِ خُرد شده

💡مواد لازم برای خمیر رقیق:

🔸یک  فنجان آرد همه منظوره

🔸یک قاشق غذا خوری نشاسته ی ذرت

🔸دو قاشق غذاچای خوری شکر

🔸2/1 فنجان آب گاز دار

🔸نمک به میزان لازم

🔸یک جعبه آرد سوخاری

💡مواد لازم برای تزیین و آماده سازی:

🔸شکر پودر شده برای تزیین روی غذا

🔸روغن گیاهی برای سرخ کردن

♨️نحوه ی آماده سازی:

🔷روغن را تا ۳۵۰ درجه ی سلسیوس گرم کنید.

🔷در یک کاسه ی کوچک ، کره ی بادام زمینی ،سس مایونز، عسل و دارچین را مخلوط کنید. این مخلوط را کنار بگذارید.

🔷اکنون ساندویچ خود را آماده نمایید. مخلوطی که با مایونز آماده کرده اید را روی یک طرف نان ها قرار دهید. روی نیمه ای از نان قطعات موز را قرار دهید و نیمه ی دیگر را که قبلاً مخلوط مایونز روی آن زده شده ، روی این نیمه قرار دهید. پس از اینکه ساندویچتان درست شد ، آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کمی خود را بگیرند و در این حین خمیر را آماده کنید.

🔷آرد ، نشاسته ی ذرت و شکر را با هم مخلوط نمایید و آب را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط، یک دست گردد ، به آن نمک هم اضافه کنید.

🔷آرد سوخاری را در یک ظرف قرار دهید. هر ساندویچ را کاملاً در خمیری که درست کرده اید فرو ببرید و سپس آن را در آرد سوخاری قرار داده ، تا تمام سطح ساندویچ با آرد سوخاری پوشش داده شود. سپس هر ساندویچ را در روغن داغ قرار دهید(حواستان باشد بیش از حد در سرخ کن روغن نریزید ) و هر دوطرف آن را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

🔷روی آن کمی پودر شکر بپاشید و داغ میل نمایید. اگر دوست دارید می توانید هر ساندویچ را به قطعات کوچکتری تقسیم کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزای حرفه ای در منزل و بعد یک پیتزای بی نظیر برای شام ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *