صفحه اصلی / سوپ و آش / آش کلم بروکلی

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

مواد مورد نیاز

برنج نیم دانه «خیس شده»; یک دوم پیمانه
بلغور جو «خیس شده»; ۱ پیمانه
نخود «خیس شده»; ۱ پیمانه
لوبیا سفید «خیس شده»; ۱ پیمانه
کلم برگ «خرد شده»; ۱ شماره
هویج «نگینی خردشده»; ۴ شماره
پیاز بزرگ «نگینی خردشده»; ۱ شماره
رشته آش; ۱۵۰ گرم
سبزی آش; ۱ کیلوگرم
ترخون «خردشده»; ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمک; به میزان لازم
کشک; به میزان لازم
سیرداغ, پیازداغ و نعناداغ; به میزان لازم
روغن مایع; به میزان لازم

 

روش پخت

۱٫ پیاز را درون تابه اي ریخته و همراه با اندکی روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود, لوبیا سفید «از گذشته خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده» و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد اندکی آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

 

۲٫ هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج, بلغور, سبزی آش «اسفناج, گشنیز, جعفری, تره», ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

 

۳٫ رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

 

۴٫ آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ, پیازداغ, و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

سوپ آووکادو

طرز تهیه سوپ آووکادو که نکته قابل توجه این است که این سوپ گرم نیست و سرد سرو می‌شود اما سرشار از انواع ویتامین و پروتئین است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *