صفحه اصلی / دسر / پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی بسیار لذیذ و مقوی که در ادامه مطلب برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر :: دو و نیم پیمانه

خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: ۲۰۰ گرم

وانیل :: ¼ چایخوری

پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر :: یک سوم پیمانه

شکلات تلخ :: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و ۵ دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

مابقی شیر ، خامه (در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شکلات رنده شده را اضافه کنید

مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند

پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته ، در یخچال قرار داده تا بسته شود ، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات ، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

کرم بستنی انار

طرز تهیه کرم بستنی انار بسیار خوشمزه که میتواند یکی از دسرهای شب یلدا باشد.این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *