صفحه اصلی / دسر / پودینگ برنج کلاسیک

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک  بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج کلاسیک classic rice pudding

برنج سفید دانه بلند : ۱/۲ پیمانه
نمک : ¼ قاشق چایخوری
آب : ۱ پیمانه
شکر سفید : ¼ پیمانه
شیر : ۱ و ۱/۳ پیمانه
عصاره وانیل : ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین : ۱/۸ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ درشت : ۱ عدد
کره سرد : ۱ق غ
۲ ق غ آلبالوی خشک بدون هسته و خرد شده

مدت آماده سازی ۵ دقیقه
مدت پخت ۳۰ دقیقه
آماده برای سرو ۳ ساعت و ۳۵ دقیقه

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک classic rice pudding

برنج، نمک و آب را داخل قابل ریخته روی حرارت متوسط رو به زیاد می گذاریم تا به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده در ظرف را گذاشته به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم برنج پخته شود.
ظرف را از روی حرارت برداشته شکر و شیر را اضافه می کنیم.
مواد را ۲-۳ دقیقه هم می زنیم تا  لایه نشاسته ای کف قابلمه کاملاً پاک شده و با مواد یکنواخت شود.
دوباره ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده مرتب هم می زنیم به مدت ۸-۱۰ دقیقه تا به غلظت دلخواه برسد.
هر چقدر زمان پخت بیشتر باشد پودینگ غلیظ تر و چسبناک تر خواهد شد.
ظرف را از روی حرارت برداشته وانیل و دارچین را اضافه کرده و سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده سریع هم می زنیم تا زرده پخته نشود.
به مدت ۱ دقیقه مواد را هم زده سپس کره و آلبالو خشک را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم.
پودینگ گرم را داخل ظرف سرو ریخته در دمای اتاق خنک می کنیم. سپس در ظرف را گذاشته  به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً خنک شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

کرم بستنی انار

طرز تهیه کرم بستنی انار بسیار خوشمزه که میتواند یکی از دسرهای شب یلدا باشد.این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *