صفحه اصلی / سوپ و آش / سوپ قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸قارچ ۳۰۰ گرم

🔸بال مرغ و گردن مرغ ۳۰۰ گرم

🔸پیاز سرخ شده ۱/۲ قاشق غذا خوری

🔸هویج ۲ عدد

🔸نخود فرنگی ۵۰ گرم

🔸فلفل دلمه ای خرد شده ۱ قاشق غذا خوری

🔸جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری

🔸آرد گندم ۳ قاشق غذا خوری

🔸کره ۵۰ گرم

🔸شیر ۱ لیوان

🔸خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری

🔸پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه

🔹قارچ ها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شود .

🔹سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید.

🔹استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.

 

🔶سایر نکات

🔹این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ بروکلی

طرز تهیه سوپ بروکلی بسیار لذیذ و خوشمزه که در این فصل بهترین پیش غذا برای میهمانی های شما خواهد بود.

طرز تهیه سوپ پای مرغ

سوپ پای مرغ با کلسیم فراوانی که دارد برای استخوان مفید است و با کمی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *