سیرابیج

طرز تهیه سیرابیج بسیار لذیذ و خوشمزه که یکی از غذاهای سنتی گیلان است را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸برگ سیر ۳ دسته

🔸تخم مرغ ۲ عدد

🔸زردچوبه به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یك سانتی‌متر برش زده و بعد كاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه با روغن داغ تفت دهید.

🔹تخم‌مرغ‌ها را دز ظرفی بشكنید و آنها را با زردچوبه ،نمك و فلفل زده و در تابه جدا گانه سرخ كنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر اضافه كرده و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

🔶سایر نکات

🔸به جای برگ سیر درمی‌توان از تره‌فرنگی استفاده كرد. سیرابیج غذای محلی استان گیلان است. اگر دوست دارید مقداری زعفران به تخم مرغ بزنید تا زیباتر شود. این غذا را میتوانید به شكل یك تكه هم درست كنید و مثل كوكو با نان سرو كنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *