صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / تارت پنیری انار

تارت پنیری انار

طرز تهیه تارت پنیری انار بسیار لذیذ و خوشمزه به عنوان یک دسر بی نظیر و خوشمزه برای شب یلدای ایرانی ها….

✏️مواد لازم برای۵ نفر

🔸مواد لازم برای لایه اول

🔸بیسکویت شکلاتی خرد شده ۱٫۵ پیمانه

🔸کره آب شده ۴ قاشق سوپ خوری

🔸پودر قهوه ۲ قاشق چای خوری

🔸مواد لازم برای لایه پنیری

🔸پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم

🔸خامه‏ فرم گرفته ۱/۲ پیمانه

🔸پودر شکر ۱/۳ پیمانه

🔸پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری

🔸دانه انار ۱ پیمانه

🔸مربا انار ۱/۲ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بیسکویت‌ها و پودر قهوه را داخل غذا ساز بریزید تا خردشده و با هم مخلوط شوند، سپس آن را داخل کاسه بریزید. کره را هم اضافه کنید و مواد را با انگشت با هم مخلوط کنید.

🔹داخل ۴-۳ قالب تارت کوچک را چرب کنید، سپس مخلوط را داخل آن‌ها بریزید و فشار دهید تا یک ‌لایه ته قالب را پر کند. قالب‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

🔹در این میان که لایه‌ اول در حال پختن است، در یک کاسه پنیر ماسکارپونه، خامه‌ فرم گرفته، شکر و وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

🔹بعد از زمان ذکرشده، قالب‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کاملاً خنک شوند، سپس مخلوط پنیر را روی آن‌ها بریزید و پخش کنید. قالب‌ها را حداقل حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه‌ پنیری خودش را بگیرد.

🔹وقتی تارت ها آماده شدند، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید. سپس به‌آرامی تارت‌ها را از قالب‌ها جدا کنید.
۶- روی تارت دانه‌های انار و مربای انار را بریزید، سپس آن‌ها را سرو کنید.

🔶سایر نکات

🔸برای تهیه لایه اول تارت، اگر حدود ۱ قاشق سوپ خوری عسل داخل مواد بریزید، لایه اول ترد و خوشمزه تر خواهد شد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *