صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / توپک شکلاتی هندوانه ای

توپک شکلاتی هندوانه ای

طرز تهیه توپک شکلاتی هندوانه ای یا کیک توپی هندوانه ای بسیار شکیل و زیبا مناسب شب یلدا که ۲ روزی بیشتر به آن شب نمانده است. با این توپک ها یلدایی به یاد ماندنی را تجربه کنید.

✏️مواد لازم

🔸کیک اسفنجی وانیلی

🔸تخم مرغ یک عدد

🔸شکر

🔸شکلات تخته‌ای رنده شده

🔸شکلات سفید

🔸کره یک قاشق چایخوری

🔸رنگ مجاز خوراکی به رنگ‌های قرمز و سبز

♨️طرز تهیه

🚩کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید.

🚩کیک‌های خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازه‌ای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.

🚩کیک‌های خرد شده‌ی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات تخته‌ای رنده شده را به آن اضافه کنید تا این شکلات‌ها به شکل دانه‌های هندوانه عمل کنند.

🚩تخم مرغ و شکر را به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به هم بچسبند.

🚩مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت شوند.

🚩شکلات سفید را به همراه کره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.

🚩شکلات سفید ذوب شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.

🚩هر یک از توپک‌های کیکی را به یک چوب وصل کرده و داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید. و صبر کنید تا کاملا خشک شود.

🚩هر یک از این توپک‌ها را یک بار دیگر در شکلات آب شده‌ی سبز رنگ فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.

🚩در نهایت به کمک رنگ سبز خوراکی طرح‌هایی مثل طرح پوست هندوانه بر روی توپک‌ها بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. و سپس نوش جان کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *