صفحه اصلی / غذاهای بین المللی / اسپاگتی با مرغ و سس آلفردو

اسپاگتی با مرغ و سس آلفردو

طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و سس آلفردو یک غذای بین المللی بسیار لذیذ و بی نظیر و با سسی خاص و خوش طعم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

✏️مواد لازم برای۱ نفر

🚩پیاز ۱ عدد

🚩فلفل دلمه ای ۶۰ گرم

🚩فیله مرغ ۱۰۰ گرم

🚩شیر ۱/۲ لیوان

🚩خامه‏ ( برای تزئین ) به مقدار لازم

🚩پنیر پارمسان ۶۰ گرم

🚩قارچ ۵۰ گرم

🚩اسپاگتی تالیالی ۱۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا فیله ها را تکه تکه کرده ، سپس در یک ظرف کره و روغن ریخته، زمانی که داغ شد مرغ ها را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا مرغ ها به حالت گریل در بیایند و رنگشان عوض شود.

🔹سپس فلفل دلمه ای ها را که بهتر است به درازا بریده شوندو پیاز ها را نیز که به درازا بریده ایم به مرغ اضافه کرده و کمی نمک و فلفل می زنیم و تفت می دهیم.

🔹بعد از ۱۰ دقیقه قارچ ها را که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.

🔹در یک ظرف آب گذاشته تا جوش بیاید، سپس مقداری نمک و روغن داخل آن ریخته سپس رشته های تالیاتلی را داخل آن ریخته تا مدت زمان ۲۰ دقیقه به خوبی نرم شود.

🔹حال در یک لیوان شیر و خامه را کامل با هم ترکیب کرده. سپس تالیا تلی را به موادمان که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم. و خامه و شیر را هم روی آن میریزیم و کامل هم می زنیم تا مواد را به خود جذب کند. سپس پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه می کنیم.

🔹در انتها هم برای تزیین می توان مقداری پنیر پارمزان بر روی آن ریخت.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

سالاد ماکارانی با ژامبون

طرز تهیه سالاد ماکارانی با ژامبون بسیار خوشمزه و لذیذ در ادامه مطلب....

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *