صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / کاناپ میگو با سس ایولی

کاناپ میگو با سس ایولی

طرز تهیه کاناپ میگو با سس ایولی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی غذاهای دریایی و مدیترانه ای که برای شما در ادامه آموزش داده ایم.

✏️مواد لازم:

🔸میگو نیم کیلوگرم

🔸سیر ۲ حبه

🔸زرده تخم مرغ ۱ عدد

🔸آبلیمو ۲ قاشق چای‌‌خوری

🔸سس خردل ۱ قاشق چای‌خوری

🔸نان تست جو به میزان لازم

🔸پنیر خامه‌ای به میزان لازم

🔸خیار و گوجه برای تزئین

🔸نمک و فلفل به میزان لازم

🔸روغن به میزان لازم

♨️طرز تهیه

🔹برای تهیه سس ابتدا سیر را رنده می‌کنیم. در ظرفی زرده تخم مرغ، آبلیمو، خردل و ۴ قاشق غذاخوری روغن را با همزن مخلوط می‌کنیم و سیر را به آن اضافه می کنیم.

🔹میگوها را خوب پاک کرده و می‌شوییم و به مدت یک ساعت در سس قرار می‌دهیم. نان‌های تست را با قالب برش می‌زنیم، بر روی آن پنیر و تکه‌ای خیار برش زده را قرار می‌دهیم. میگو را در روغن داغ شده سرخ می‌کنیم و همراه یک برش گوجه بر روی نان قرار داده و سرو می‌کنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مینی جام لازانیا

طرز تهیه مینی جام لازانیا در این مطلب...

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم؟بهترین روشها در این مطلب آمده اند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *