آبگوشت قرمه

طرز تهیه آبگوشت قرمه،یکی دیگر از غذاهای ایرانی دیگر در این بخش از آشپزی ایرانی که برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

✏️مواد لازم برای۵ نفر

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸سبزی (قرمه) ۲۰۰ گرم

🔸پیاز ۱ عدد

🔸لیمو عمانی ۳ عدد

🔸لپه‎ ۱۰۰ گرم

🔸گوشت ۱ کیلوگرم

🔸زعفران به مقدار لازم

🔸زردچوبه به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ظرف مناسبی انتخاب كنید و كمی از دنبه گوسفند یا كره را در آن آب كرده و پیازها را به ۴ قسمت تقسیم كنید و در آن نیمه سرخ كنید.

🔹گوشت را به آن اضافه كرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه شسته شده و آبكش شده را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید.

🔹پس از آن ۶پیمانه آب به غذا اضافه كنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.

🔹پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمك و فلفل و سبری قرمه خرد شده را به ابگوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد.

🔶سایر نکات

🔸میتوانید در این غذا از سیب زمینی هم استفاده كنید به این ترتیب كه آن را شسته و خرد كنید و با اضافه كردن سبزی به غذا بیفزایید.

🔸این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد.اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه كنید فقط دقت كنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید

🔸این غذا معولا گوشت كوبیدن ندارد و مواد آن به همراه اب خورده میشوند اما میتونید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو كنید

🔸به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده كنید

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *