صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / مینی کالزونه اسفناج

مینی کالزونه اسفناج

طرز تهیه مینی کالزونه اسفناج بسیار لذیذ و خوشمزه در این بش از آشپزی ایرانی که امروز برای شما عزیزان آورده ایم.

 

✏️مواد لازم

🔸پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۳ قاشق غذا خوری

🔸پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

🔸فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸خمیر پیراشکی آماده ۴۰۰ گرم

🔸پنیر خامه ای کم چرب ۱۱۰ گرم

🔸اسفناج خرد شده ۱۵۰ گرم

🔸تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد

🔸آب ۱ قاشق غذا خوری

🔸روغن به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو ورق فویل بچینید، روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

🔹برای تهیه مواد میانی کالزونه، در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر خامه‌ای، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، پیازچه و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

🔹خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. با چاقوی تیز و اره‌ای، از آن ۲۵ عدد مربع ۷٫۵ سانتی‌متری برش دهید. یک قاشق چایخوری سرخالی از مواد را در مرکز هر مربع قرار دهید.

🔹در یک کاسه کوچک، سفیده تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. با قلم‌مو از این مخلوط روی لبه‌های خمیرها بمالید. یک گوشه از مربع را روی گوشه دیگر آن قرار دهید تا شکل مثلث ایجاد شود.

🔹لبه‌های خمیر را با دست فشار دهید تا دولایه خمیر به هم بچسبند. با چنگال نیز می‌توانید لبه‌های آن را شکل دهید.
۶- کالزونه‌ها را درون سینی فر بچینید. با چنگال روی سطح آنها سوراخ ایجاد کنید و سپس از مخلوط سفیده تخم‌مرغ روی آنها بمالید.

🔹یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان باقی‌مانده را روی آنها بپاشید و سینی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح کالزونه‌ها به طور کامل طلایی شود. این غذا را باید گرم سرو کنید.

 

🔶سایر نکات

🔸برای تهیه این کالزونه می‌توانید از خمیر آماده پیراشکی یا پودر خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی استفاده کنید همچنین دستور خمیر پفکی را در پست های قبلی در کانال براتون قرار دادیم. تا حسابی ترد و نرم باشد. این غذا کم‌کالری و بسیار خوش‌طعم است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *