صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / خمیر پیتزا به سبک ترکی

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

✏️مواد لازم برای۵ نفر

🔸آرد ۵ پیمانه

🔸خمیر مایه فعال ۳,۱/۴ قاشق چای خوری

🔸شکر ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸آب گرم (۴۵ درجه سلسیوس) ۱ پیمانه

🔸نمک ۲ قاشق چای خوری

🔸روغن گیاهی ۱/۲ پیمانه

🔸آب ۱/۲ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹مایه خمیر و شکر را در ۱ پیمانه آب ولرم حل کنید. آرد و نمک را در کاسه‌ای مخلوط کنید. روغن گیاهی و ½ پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سپس آن را روی آرد بریزید. با دست‌هایتان خمیر را هم بزنید.

🔹خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده برگردانده و ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود (حدود ۸ دقیقه). خمیر را به شکل توپ در آورده و به کاسه‌ای چرب شده منتقل کنید. روی آن را با حوله‌ای خیس بپوشانده و اجازه بدهید در مکانی گرم ور بیاید تا حدی که حجم آن دو برابر شود (حدود ۱ ساعت).

🔹خمیر را فشار دهید، آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به ۱۰ قسمت ببرید. هر قسمت را به شکل توپ در آورید. هر چانه خمیر را با دستتان به شکل تخت در آورده و با وردنه آن‌ها را به شکل دایره‌های ۲۵ سانتی‌متری باز کنید. خمیر باید مانند کرپ نازک باشد.

 

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزای حرفه ای در منزل و بعد یک پیتزای بی نظیر برای شام ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *