صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / کوکی میکری مغزدار

کوکی میکری مغزدار

طرز تهیه کوکی میکری مغزدار بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از شیرینی پزی امروز که میتوانید از این کوکی ها به عنوان میان وعده استفاده کنید.

✏️مواد لازم

🔸آرد ۱٫۵ پیمانه

🔸شکر ۱/۲ پیمانه

🔸روغن مایع ۱/۲ پیمانه

🔸ماست‏ ۱/۲ پیمانه

🔸تخم مرغ ۲ عدد

🔸بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

🔸وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸نمک یک نوک انگشت

🔸پودر کاکائو ۱-۲ قاشق غذا خوری

🔸نوتلا به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه

🔹آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

🔹روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید.سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

🔹مواد را دو قسمت کنید.به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.صفحات #دستگاه_ساندویچ_ساز را با برس چرب کنید و برای ۸ دقیقه دستگاه را گرم کنید.

🔹سپس داخل هر خانه دستگاه ۱ ق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز ۱ ق نوتلا قرار دهید و دوباره ۱ ق از مواد روی آن بریزید و صاف کنید.

🔹در صورت تمایل برای طرح دار کردن کوکی مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید و درب دستگاه را بسته و برای ۵ تا ۶ دقیقه اجازه دهید بپزند.سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.

 

🔶سایر نکات

🔹هربار صفحات را چرب کنید و مواد را بریزید. این کوکی نسبتا کم شیرین است. دقت کنید خانه های دستگاه را بیش از حد پر نکنید تا شیرینی به خوبی پف کند و خمیر نشود.
بعد از پخت روی توری قرار دهید تا خنک شود و حالت خیس و خمیری به خود نگیرد. میتوانید پودر کاکائو را حذف کنید و از انواع طعم دهنده و اسانس و رنگ مثل هل یا دارچین یا…. استفاده کنید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *