صفحه اصلی / دسر / بانوفی پای

بانوفی پای

طرز تهیه بانوفی پای بسیار لذیذ که میتواند یک دسر بی نظیر برای میهمانان شما باشد.

✏️مواد لازم :

🚩بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم

🚩موز (حلقه شده) ۲ عدد

🚩پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری

🚩خامه‏ ۲۳۵ گرم

🚩کارامل ۳۰۰ گرم

 

🚩طرز تهیه:

🔹مواد اولیه و ۲ ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.

🔹همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده

🔹ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید

🔹سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.

🔹حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).

🔹خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.

🔹روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید

🔹حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.

🔹در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.
از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *