کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو بسیار لذیذ و متفاوت که میتوان از آن به عنوان یک میان وعده استفاده کنید.

✏️مواد لازم :

🚩تخم مرغ ۴ عدد

🚩روغن مایع ۱ پیمانه

🚩آرد ۲ پیمانه

🚩بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چای خوری

🚩دارچین ۱ قاشق چای خوری

🚩هل (پودر) ۱/۴ قاشق چای خوری

🚩شکر ۱٫۵ پیمانه

🚩خرمالو (پوره شده) ۳/۴ پیمانه

🚩گردو (خرد شده) ۱/۲ پیمانه

 

♨️طرز تهیه:

🔹ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا كرده و آنها را در ظرفی با همزن برقی كاملا میزنیم تا سفت و سفید شود و در صورت برگرداندن ظرف نریزد.

🔹سپس زرده‌ها را به همراه روغن و شكر كاملا می‌زنیم تا رنگ آن كاملا روشن شود، حالا خرمالوی پوره‌شده و مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و هل را می‌افزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط می‌كنیم و به صورتی مخلوط میكنیم كه حالت دورانی كفگیر یا لیسك باعث خوابیدن پف خمیر نشود.

🔹سپس مواد را در قالب چرب شده دلخواه می‌ریزیم و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یك ساعت می‌پزیم.

💡سایر نکات

🔸اگر دوست دارید كیك را روی گاز هم میتوانید بپزید فقط روغن بیشتری بریزید و حتما از ظرف نچسب و دم كنی استفاده كنید.

🔸سعی كنید دارچین را حذف نكنید اما اگر مزه آن را دوست ندارید از همان میزان پودر كاكائو استفاده كنید.

🔸برای تهیه پوره خرمالو مقداری خرمالوی كاملا رسیده را پوست بگیرید و آن را با مقدار كمی شكر داخل مخلوط كن به خوبی بزنید تا پوره و نرم شود.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *