استیک براکیول

طرز تهیه استیک براکیول بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی که برای شماعزیزان آموزش داده ایم.

✏️مواد لازم برای۴ نفر:

🚩گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم

🚩سالسا (گوجه فرنگی) ۳,۱/۴ فنجان

🚩سرکه سفید ۱/۴ پیمانه

🚩آب مرغ ۲/۳ پیمانه

🚩خرده نان ۱/۲ پیمانه

🚩پنیر پارمسان ۲/۳ پیمانه

🚩پنیر چدار رنده‌شده ۱/۳ پیمانه

🚩سیر ۱ حبه

🚩روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری

🚩برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپ خوری

🚩نمک و فلفل به مقدار لازم

♨️طرز تهیه:

🔹سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید. جعفری را خرد کنید. سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید. سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

🔹استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند. از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.. با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.

🔹فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

🔹سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.

🔹پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد

🔹رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتی متری دهید. قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.

💡سایر نکات

🔸رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجه‌فرنگی داخل فر گریل شده‌ است.
از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *