صفحه اصلی / دسر / رولت شکلات رنگی

رولت شکلات رنگی

طرز تهیه رولت شکلات رنگی بسیار لذیذ و خوشمزه که میتوانید به عنوان دسر و یا مین وعده از آن استفاده کنید.

✏️مواد لازم برای۱۲ نفر

بیسکویت سبوس دار ۲۰۰ گرم

شکلات تلخ ۷۰% ۲۰۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

مغز گردو ۱۱۰ گرم

مغز پسته ۱۱۰ گرم

مرنگ ۲ عدد

مربای گیلاس ۳ قاشق غذا خوری

سس کارامل ۱ قاشق غذا خوری

♨️طرز تهیه

مغز گردو، پسته‎ و بیسکویت‎ها را درشت خرد کنید و در کاسه بزرگی با مربا و مرنگ مخلوط کنید. از مربا فقط دانه های گیلاس‎ و یا آلبالو را جدا کنید و شهد آن را کنار بگذارید.

شکلات، کره و کارامل را به روش بن ماری آب کنید. محتویات دو ظرف را با هم مخلوط کنید و آن‎ها را در یک قالب که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‎اید بریزید. (کاغذ روغنی‎ها باید از دیواره قالب بیرون بزنند تا سطح روی کیک را نیز بپوشانند).

سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا رولت شکلاتی خود را بگیرد. توجه داشته باشید که قالب شکلات را با سلفون یا کیسه فریزر کاملا بپوشانید, چون شکلات خیلی زود بوی یخچال و مواد غذایی داخل یخچال را به خود جذب می کند و دیگر قابل خوردن نیست.

در نهایت دسر شکلاتی خوشمزه را از قالب بیرون آورید، کاغذها را جدا کنید و آن را برش بزنید. این دسر را در ظرف دربسته می‎توانید تا چند روز در یخچال نگه داشت؛ به این شکل طعم خوب آن نیز حفظ خواهد شد

 

سایر نکات

 

این دسر شکلاتی جادویی نیازی به پخت و پز ندارد و ساده تر از آنچه فکر کنید درست می شود . می‎توانید از مربای آلبالو نیز برای درست کردن این دسر شکلاتی خوشمزه استفاده کنید. به جای مرنگ می توانید از مارشمالوهای ساده آماده در بازار هم استفاده کنید

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

کوکی شکلات و فندق

کوکی شکلات و فندق بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین بهترین میان وعده و یا دسر برای شما عزایزان خواهد بود. در این مطلب روش تهیه این کوکی خوشمزه را آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

پودینگ برنج کلاسیک

طرز تهیه پودینگ برنج کلاسیک بسیار خوشمزه و لذیذ که میتواند یکی از بی نظیرترین دسرهای شما در میهمانی ها باشد با ما همراه باشید تا این پودینگ را آموزش ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *