نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / پتاژ لبو و لوبیاسفید

پتاژ لبو و لوبیاسفید

طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیاسفید بسیار خوش طعم و عالی که در ادامه آن را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

✏️مواد لازم :

🚩نمک و فلفل به مقدار لازم

🚩روغن زیتون یا مایع به مقدار لازم

🚩سیر ۲ حبه

🚩هویج ۲ عدد

🚩سیب زمینی ۲ عدد

🚩لوبیا سفید ۱ لیوان

🚩چغندر قرمز ( لبو ) ۳ عدد

👉 @Ashpazi

♨️طرز تهیه

🔹لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ لوبیا سفید و چند لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

🔹چغندر ، سیب زمینی و هویج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه ای جداگانه بریزید و بپزید ؛ پس از اینکه تمام مواد ( لوبیا ، سیب زمینی ، هویج ، لبو ) پختند داخل میکسر بریزید ، ۱ لیوان آب اضافه کنید و بزنید تا
مواد یکدست شوند.

🔹داخل قابلمه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پس از اینکه داغ شد سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس تمام موادی که میکس کرده اید را داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا پتاژ غلیظ شود سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی بسیار لذیذ و خوشمزه که در این مطلب و در این بخش از آشپزی ایرانی برای شما عزیزان آورده ایم.

دمی گوجه فرنگی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و عالی که میتوانید در عرض 20 دقیقه یک غذای خوش طعم را تهیه کنید و نوش جان فرمایی.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *