نوشته های جدید
صفحه اصلی / مربا / مربای به

مربای به

طرز تهیه مربای به بسیار عالی و خوشمزه که اکنون فصل به بوده و یکی از بی نظیرترین مرباهای موجود،مربای به میباشد. سعی کنید این مربا را تهیه و نوش جان کنید.

✏️مواد لازم

🔸به ۱ کیلوگرم

🔸شکر ۱ کیلوگرم

🔸آبلیمو ۴ قاشق غذا خوری

🔸هل ۵ عدد

🔸گلاب ۱/۲ لیوان

 

♨️طرز تهیه

🚩ابتدا بـــــِه را شسته و پوست بگیرید و دانه و مواد وسط آن را خارج كرده،به صورت نگینی خرد كنید. درون ظرف مناسب حدود ۶ونیم لیوان آب بریزید و اجازه دهید به مرحله جوشیدن برسد .سپس بـــــِه را به آن اضافه كنید و اجازه دهید كمی نرم شوند اما لِه نشوند.

🚩پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و هل شسته شده را اضافه کنید و ۴تا ۵دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد تا رنگ آن قرمز شود. سپس آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

 

💡سایر نکات

🔸حتما قبل از استفاده از گلاب آن را تست كنید تا تلخ نباشد.

🔸برای خوشرنگ شدن رنگ مربا در زمان پخت حرارت باید ملایم باشد و درب قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

🔸میتوانید مقداری زعفران آب كرده هم به مربا اضافه كنید تا خوش عطر و خوشرنگ تر شود.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

مربای زردآلو

مواد لازم: زردآلوی تقریباً سفت ۲/۵ كیلو شكر ۱/۵ كیلو آب ۲ لیوان آبلیمو ۲ …

مربای کیوی

مواد لازم : کیوی یک کیلوگرم شکر یک و نیم کیلوگرم جوهر لیمو یک قاشق …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *