نوشته های جدید
صفحه اصلی / ترشی ها / ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار خوشمزه و لذیذ که در پاییز و زمستان در کنار غذاهای ایرانی واقعا بی نظیر میشوند و لذتی دوچندان به خوردن غذا میبخشند.

✏️مواد لازم :

🚩کلم برگ قرمز ۱ عدد

🚩نمک ۳ قاشق غذا خوری

🚩سرکه سفید به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه:

🔹کلم‌ قرمز را در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم. نمک را روی کلم‌ها پاشیده و آن ها را کمی هم می‌زنیم تا نمک‌ها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت می‌گذاریم بماند، سپس کلم‌ها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر می‌کنیم.

🔹این ترشی را می‌توان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و می‌توانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.

درباره fateme piran

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *