صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه فرنگی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و عالی که میتوانید در عرض ۲۰ دقیقه یک غذای خوش طعم را تهیه کنید و نوش جان فرمایی.

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸پیاز ۱ عدد

🔸برنج ۲ لیوان

🔸سیب زمینی ۱ عدد

🔸زعفران (ساییده شده) ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸گوجه فرنگی ۵ عدد

🔸روغن ۱/۲ استکان

🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

🔹در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

🔹برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

🔶سایر نکات

🔸اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

🔸اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

🔸بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آبگوشت دیزی

طرز تهیه آبگوشت دیزی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی…

آبگوشت قرمه

طرز تهیه آبگوشت قرمه،یکی دیگر از غذاهای ایرانی دیگر در این بخش از آشپزی ایرانی که برای شما عزیزان آموزش داده ایم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *