صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه فرنگی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و عالی که میتوانید در عرض ۲۰ دقیقه یک غذای خوش طعم را تهیه کنید و نوش جان فرمایی.

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸پیاز ۱ عدد

🔸برنج ۲ لیوان

🔸سیب زمینی ۱ عدد

🔸زعفران (ساییده شده) ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸گوجه فرنگی ۵ عدد

🔸روغن ۱/۲ استکان

🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

🔹در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

🔹برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

🔶سایر نکات

🔸اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

🔸اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

🔸بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *