کیک گاتوشا

طرز تهیه کیک گاتوشا بسیار خوشمزه و لذیذ که واقعا بی نظیر است سعی کنید این کیک رو حتما یک بار درست کنید و نوش جان کنید.

✏️مواد لازم برای۵ نفر

🔸روغن مایع ۱ پیمانه

🔸شکر ریز ۱ پیمانه

🔸شیر ۱/۲ پیمانه

🔸پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه

🔸تخم مرغ ۲ عدد

🔸آرد سفید ۱ پیمانه

🔸بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

🔸نمک نوک قاشق چای خوری

🔸وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸پودر نسکافه درصورت تمایل ۱ قاشق چای خوری

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا شیر وشکر رابا همزن چند دقیقه می زنیم تا شکر با شیر کاملا حل بشه بعد پودر کاکائو ،نسکافه و روغن مایع روابه آن اضافه میکنیم و آن قدر میزنیم تا سس رقیق و یکدستی به دست بیادو تقریبا ۴-۵قاشق از آن را برداشته کنارمی گذاریم

🔹حالا تخم مرغ هارو با وانیل به سس شکلاتی اضافه می کنیم و خوب میزنیم ،آرد نمک و بکینگ پود رو الک کرده به مایع اضافه می کنیم ودر حد مخلوط شدن هم می زنیم ودر قالب میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار میدهیم و به مدت ۳۰الی ۴۰دقیقه بعد آماده میشه.

🔹بعد از ۳۰ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید اگر مغز پخت شد آن را خارج کنید نباید زیاد داخل فر باشه چون خشک میشه این کیک بافت نرم و لطیفی داره وقتی خارجش کردید بگذارید از دما بیفته و خنک بشه سپس سس شکلاتی غلیظ(که از قبل مانده) رو روش بریزید.

🔶سایر نکات

🔹آرد،نمک ،بکینگ پودر رو فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید چون هم زدن زیاد باعث میشه بافت کیکتون سفت بشه.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

پن کیک ژاپنی

طرز تهیه پن کیک ژاپنی،یکی از ساده ترین دسر ها و میان وعده هایی است که به سرعت آماده شده و میتوانید نوش جان کنید.

شیرینی بریلو

طرز تهیه شیرینی بریلو . شیرینی عید نوروز را خودتان در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *