نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / دلمه فلفل و گوشت

دلمه فلفل و گوشت

طرز تهیه دلمه فلفل و گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی.حنما امتحان کنید…

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

🔸سبزی معطر ۲ قاشق غذا خوری

🔸کشمش پلویی ۲ قاشق غذا خوری

🔸تخم مرغ ۱ عدد

🔸برنج ۱/۲ لیوان

🔸عدس ۱ لیوان

🔸گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

🔸سیر ۲ حبه

🔸پیاز ۲ عدد

🔸فلفل دلمه ای ۴ عدد

طرز تهیه

🔹عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس و برنج را با ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب قابلمه تمام شود ( در صورت تمایل یک عدد عصاره گوشت اضافه کنید ).

🔹داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند

🔹در ادامه کار گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس سبزی ، مخلوط برنج و عدس را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

🔹مایه دلمه را داخل کاسه ای بریزید سپس تخم مرغ ، کشمش ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

🔹فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس سر فلفل ها را با دقت جدا کنید و داخل فلفل ها را خالی کنید ( سر فلفل به عنوان در دلمه است و نباید دور بریزید ، میتوانید از چند رنگ فلفل دلمه برای زیبایی بیشتر غذا استفاده کنید ).

🔹داخل فلفل ها را با مایه دلمه پر کنید ، داخل قابلمه رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید

🔹سپس ۲ لیوان آب ، مقداری آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید سپس فلفل ها را روی این سس بچینید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا فلفل ها نرم شوند و سس غلیظ شود

🔹برای سرو دلمه ها را در ظرف بریزید و سس باقی مانده را روی دلمه ها بریزید.

🔶سایر نکات

🔹سبزیهای معطر مخلوطی از تره ، جعفری ، شوید، ریحان ، مرزه ، ترخون و نعنا میباشند ، بجای عدس میتوانید از لپه استفاده کنید

🔹در صورت تمایل مقداری پودر کاری و خلال بادام هم میتوانید برای خوشمزه تر شدن دلمه به آن اضافه کنید ، استفاده از تخم مرغ برای انسجام بیشتر مواد دلمه است و سلیقه ای میباشد.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی بسیار لذیذ و خوشمزه که در این مطلب و در این بخش از آشپزی ایرانی برای شما عزیزان آورده ایم.

پتاژ لبو و لوبیاسفید

طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیاسفید بسیار خوش طعم و عالی که در ادامه آن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *