صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش فسنجان با هویج

خورش فسنجان با هویج

طرز تهیه خورشت فسنجان با هویج بسیار لذیذ و خوشمزه برای کسانی که خورشت فسنجان را شیرین میخورند.

✏️مواد لازم برای۶ نفر

🔸گردو (چرخکرده) ۲۵۰ گرم

🔸پیاز (کوچک) ۱ عدد

🔸هویج (رنده شده) ۲ عدد

🔸زعفران (ساییده) ۱/۲ قاشق چای خوری

🔸رب انار ۱ قاشق مربا خوری

🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

🔸آبلیمو ۱/۴ پیمانه

🔸شکر ۳ قاشق سوپ خوری

🔸روغن به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم

🔹پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم. ۴پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از جوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد

🔹رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد

🔹آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در ۱۵دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.

 

♨️سایر نکات

🔸میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد . میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید

🔸اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید . تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش خودش چرب است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *