صفحه اصلی / پیش غذا / کاپ های جیگر و سبزیجات

کاپ های جیگر و سبزیجات

طرز تهیه کاپ های جیگر و سبزیجات که بچه ها با دیدن آن دوست دارند ان را میل کنند.

✏️مواد لازم:

🔸نان های گرد ۵ – ۴ عدد

🔸جگر ۲۰۰گرم

🔸سیر ۲حبه

🔸زنجبیل تازه ۱ ق چ

🔸پیاز خلال شده ۱ عدد

🔸تخم مرغ ۳ – ۴ عدد

🔸زرشک ۱ق س

🔸رب گوجه ۱ق س

🔸اسفناج ۱۰ -۱۵ برگ

🔸نخود فرنگی کنسروی یا پخته ۲ ق س

🔸پنیر پیتزا ۵۰ گرم

🔸گوجه گیلاسی ۳ ۴ عدد

🔸روغن ۱-۲ ق س

🔸قارچ ۱۰۰ گرم

♨️ طرز تهيه:

🔹زرشک را شسته و۵ دقيقه خیس کنید. پیاز ها را داخل روغن سرخ کرده و جگر های خرد شده را اضافه کنید تفت دهید

🔹رب را اضافه کرده و سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید . زرشک را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید . ۱/۲لیوان آبریخته و بگذاريد مواد پخته شود و آب آنکشیده شود اما خشک نشود

🔹قارچ هارا خردکرده و با حرارت بالا تفت داده و اندکی آب لیمو اضافه كنيد تارنگ آن تغییر نکند. داخل نان ها را از بالا خالی کنید. درون بعضی را با مواد املت پر کنید و یک عدد گوجه و اندکی قارچ ريخته و در صورت دلخواه یک عددتخم مرغ در آنشکسته و کمی پنیر روی آن بپاشيد.

🔹داخل چند نان رانیز با اسفناج ،قارچ و نخود فرنگی پرکرده و یک عدد تخم مرغ را نیز در آن شکسته و پنیر بپاشيد. کاپ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه بپزيد.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

اردور قارچ

طرز تهیه اردور قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ به عنوان یک پیش غذای ساده و لذیذ که در ادمه آموزش داده ایم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *