نوشته های جدید

شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی بسیار خوشمزه و لذیذ که شاید از شیرینی آمده هم خوش طعم تر باشد در ادامه…

✏️مواد لازم

🔸تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد

🔸خاک قند ۵ قاشق سوپ خوری

🔸خامه‏ ۴۰۰ گرم

🔸خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ ۱ عدد

 

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

🔹فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پایین به مدت نیم ساعت قرار داده تا کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود.

🔹سپس ۴۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد و چهار عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سفیده را با خامه مخلوط کنید.

🔹نان را که ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شود را از قطر دو نیم کنید. لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید و به صورت مستطیلی ببرید.

🔹در آخر روی آن خاکه قند و پودر پسته بپاشید. در آخر می توانیم با چاقو برش بدیم.

💡سایر نکات

🔸می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر، خمیر را به اندازه های یکسان بریده و سپس در فر قرار دهید.

🔸خمیر هزار برگ همان خمیر هزار لا یا ناپلئونی است که می توانید از قنادی ها آن را تهیه نمایید.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی الماسی ترکیه

مواد اولیه: کره ۲۰۰ گرم شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۲قاشق …

گوجرز

مواد لازم شیر نصف فنجان آب نصف فنجان کره ۱۴۰ گرم نمک ۱ ق چ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *