نوشته های جدید

شیرینی بیج انگشتی

طرز تهیه شیرینی بیج انگشتی در این بخش از آموزش شیرینی پزی…

✏️مواد لازم:

🔸زرده تخم مرغ ۲ عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید)

🔸پودر شکر یک پیمانه (مقدار این پیمانه ها معادل ۱۸۰
میلی لیتره)

🔸گردوی خرد شده ۱ پیمانه

🔸وانیل مقداری

🔸پسته مقداری

♨️طرز تهیه:

🔹فر رو با حرارت ۱۵۰ درجه روشن کنید و بگذارید تا مراحل تهیه شیرینی را انجام میدیم فر گرم بشه.

🔹سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه(حدود یک دقیقه پودر شکر را کم کم به زرده اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه)

🔹باید آنقدر زده بشه تا سفید و کشدار بشه.گردو را اضافه کنید.و اینبار با قاشق مخلوط کنید.

🔹با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش را کمی پودر پسته بریزید.

🔹به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی پخته بشه‌و در این زمان به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون شیرینی پف نمیکنه.

🔹بعد از خنک شدن شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی‌ انجیری ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی‌ انجیری ایتالیایی بسیار خوشمزه و مناسب برای عصرانه در کنار چای فوق العادست حتما امتحان کنید

پنکیک با مغز سیب

طرز تهیه پنکیک با مغز سیب بسیلر خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *