صفحه اصلی / ترشی ها / ترشی لبو

ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو بسیار خوشمزه و لذیذ در فصل پاییز و زمستان که یکی از خوشمزه ترین ترشی های موجود در بازار است.

✏️مواد لازم برای۱ نفر

🚩لبو ۱ کیلوگرم

🚩سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری

🚩تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری

🚩شکر ۲ قاشق غذا خوری

🚩دانه فلفل ۵ عدد

🚩رزماری ۱ برگ

🚩سرکه ۲ لیوان

♨️طرز تهیه

🔹لبو را بدون آنکه سر و تهش را بگیرید به مدت ۲ ساعت بپزید. بعد ورق ورق کنید و به دلخواه قالب بزنید.

🔹بعد در سرکه به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. هنگامی که سرد شد ادویه و رز ماری را اضافه کنید. در صورتی که تمایل داشتید شکر را داخل سرکه بجوشانید.

🔹ترشی بعد از یک هفته آماده است و در یخچال باید نگهداری شود.

 

درباره fateme piran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *