صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / شیرین قاتق گیلانی
طرز تهیه شیرین قاتق گیلانی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی ....

شیرین قاتق گیلانی

طرز تهیه شیرین قاتق گیلانی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی ….

✏️مواد لازم

🔸آلو بخارا ۱ پیمانه

🔸پیاز ۱ عدد

🔸سینه مرغ ۱/۲ قطعه

🔸آلو (سیاه و خورشتی) ۴ عدد

🔸کشمش پلویی ۱ پیمانه

🔸برگه قیسی ۱ پیمانه

👉 @Ashpazi

 

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد.

🔹آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیم‌پز می‌كنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه می‌نماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود.

🔹سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت می‌دهیم تا كشمش ها پف كنند.

🔹همه مواد را همراه با پیاز مخلوط كرده و تفت می‌دهیم. سینه مرغ را ابتدا با كمی روغن تفت میدهیم و بعد به همراه مواد دلخواه آبپز كرده و بعد آن را همراه با مواد در مرحله آخر تفت دهیم. در لحظه آخر تفت دادن مواد، آب آلو و قیصی پخته شده را به مواد اضافه میكنیم

👉 @Ashpazi

💡سایر نکات

🔸این خورش را میتوانید بدون مرغ هم طبخ كنید. البته در دستور اصلی این خورش گوشت ندارد.

🔸بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند نه پخت .

🔸اگر دوست دارید به جای مرغ از گوشت تكه ای استفاده كنید.

 

👈کانال آشپزی👉 ( https://telegram.me/joinchat/BIhM7DwTfLMzqaqAS5ziTA )

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *