صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / بادمجان پلوى جنوبى

بادمجان پلوى جنوبى

طرز تهیه بادمجان پلوى جنوبى بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی حتما امتحان کنید…

 

✏️موادلازم:

🔸گوجه فرنگى ١كيلو

🔸بادمجان ٤عدد

🔸پياز مربع خرد شده ١عدد

🔸گشنيز ٣٠شاخه

🔸برنج خيس كرده ٣پيمانه

🔸فلفل سبز ٣عدد

🔸چوب دارچين ٢بند انگشت

🔸هل سائيده شده ١ق.م

🔸سير ٣الى ٤حبه

♨️طرز تهيه:

🔹ابتدا در تابه كمى روغن مى ريزيم پياز و سير خرد شده را تفت مى دهيم بعد چوب دارچين،هل و فلفل سبز خرد شده را با هم تفت داده سپس گشنيز خرد كرده،گوجه فرنگى خرد كرده و بادمجان هاى مربع خرد شده را با كمى نمك اضافه مى كنيم درب تابه را گذاشته تا كاملاً بپزد و سرخ شود.

🔹در مرحله آخر برنج خيس كرده را مى ريزيم بعد ١استكان آب ريخته درب تابه را گذاشته در شعله كم گذاشته تا بپزد و آماده سرو است.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *