صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / پاستا پنه با سس آرابیاتا

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ….

✏️مواد لازم

🔸پاستا پنه ۴۵۰ گرم

🔸گوجه فرنگی ریز خرد شده ۸۰۰ گرم

🔸سیر ریز خرد شده ۳ حبه

🔸روغن زیتون ۱/۳ پیمانه

🔸ریحان یا جعفری ساطوری شده ۱/۴ پیمانه

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸فلفل قرمز به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹روغن را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سیر را داخل آن ریخته و به مدت یک یا دو دقیقه تفت می‌دهیم. سپس گوجه فرنگی، نمک و فلفل و در صورت تمایل، مقداری فلفل قرمز به آن اضافه می‌کنیم. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت مخلوط می‌کنیم

🔹مقداری از مواد را می‌چشیم و در صورت تمایل، مقدار فلفل آن را اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمهٔ مناسب آب و نمک را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس پاستا را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و باز هم داخل قابلمه می‌ریزیم

🔹نیمی از سس گوجه فرنگی را به همراه ریحان و یا جعفری خرد شده روی پاستا می‌ریزیم و آن را روی حرارت، به مدت یک الی دو دقیقه مخلوط می‌کنیم. سپس داخل بشقاب‌ها ریخته و باقیماندۀ سس را روی آن می‌ریزیم

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

سالاد ماکارونی کم چرب

طرز تهیه سالاد ماکارونی کم چرب بسیار خوشمزه مناسب برای یک میان وعده خوب برای بچه هایی که این غذا را دوست دارند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *