صفحه اصلی / پیش غذا / بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری خوشمزه،ک پیش غذای سالم و خوشمزه برای افرادی که بادمجان دوست دارند.

✏️مواد لازم :

🔸بادمجان ۲ عدد

🔸آرد بمیزان لازم

🔸تخم مرغ ۱ عدد

🔸آب یا شیر یک قاشق غذاخوری

🔸نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم

 

♨️طرزتهیه :

🔹ابتدا بادمجان ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنها را به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ و یا به درازا برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌ نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تا آبشان‌ برود.

🔹در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ وفلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود، آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان را در مخلوط تخم‌ مرغ‌ بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌ کنید.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

اردور قارچ

طرز تهیه اردور قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ به عنوان یک پیش غذای ساده و لذیذ که در ادمه آموزش داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *