صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / کلوچه کالباس و پنیر

کلوچه کالباس و پنیر

طرز تهیه کلوچه کالباس و پنیر بسیار خوشمزه و لذیذ غذایی ساده به عنوان میان وعده که در این بخش از آشپزی ایرانی به آن پرداختیم …

✏️مواد لازم

🔸کالباس خرد شده ۲ لیوان

🔸کلم بروکلی خرد شده ۱ لیوان

🔸پنیر چدار رنده شده ۱/۲ لیوان

🔸تخم مرغ (زرده) ۲ عدد

🔸سس قرمز به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. روی هر کلوچه تکه ای خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک پهن کنید ، روی نصف خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و روی آن مقداری کالباس و کلم بروکلی خرد شده و پنیر بریزید و پخش کنید.

🔹لبه های خمیر را کمی مرطوب کنید و روی هم بیاورید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را به هم متصل و محکم کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس با مقداری آب رقیق کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.

🔹سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، خمیرهای پر شده را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را با نوک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.

 

💡سایر نکات

🔸از خمیر جادویی هم میتوان استفاده کرد و همچنین بهتر هست از کالباس خانگی استفاده کنید که دستور هر دو مورد در کانال موجود است

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *