نوشته های جدید
صفحه اصلی / سوپ و آش / سوپ اسپاگتی

سوپ اسپاگتی

طرز تهیه سوپ اسپاگتی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

✏️مواد لازم برای۶ نفر

🚩گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم

🚩پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد

🚩فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد

🚩کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه

🚩هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد

🚩سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری

🚩گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم

🚩آب ۲-۳ لیوان

🚩سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم

🚩شکر ۱ قاشق سوپ خوری

🚩ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز،
رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

🚩فلفل قرمز به مقدار لازم

🚩اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی‌های اضافه آن را بگیرید.

🔹گوجه فرنگی‌های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.

🔹اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.

 

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون بسیار لذیذ و خوشمزه که غذایی پر خاصیت است در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش داده میشود.

سوپ خامه ای مرغ و برنج

طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و برنج در این بخش از آشپزی ایرانی امروز….

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *