صفحه اصلی / سوپ و آش / سوپ اسپاگتی

سوپ اسپاگتی

طرز تهیه سوپ اسپاگتی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

✏️مواد لازم برای۶ نفر

🚩گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم

🚩پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد

🚩فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد

🚩کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه

🚩هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد

🚩سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری

🚩گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم

🚩آب ۲-۳ لیوان

🚩سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم

🚩شکر ۱ قاشق سوپ خوری

🚩ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز،
رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

🚩پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

🚩فلفل قرمز به مقدار لازم

🚩اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی‌های اضافه آن را بگیرید.

🔹گوجه فرنگی‌های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.

🔹اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.

 

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *