صفحه اصلی / کیک و شیرینی پزی / شیرینی خشک / شیرینی پسته ای زعفرانی

شیرینی پسته ای زعفرانی

طرز تهیه شیرینی پسته ای زعفرانی بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز….

✏️مواد لازم

🔸نمک نوک قاشق چای خوری

🔸آبلیمو ۱ قاشق چای خوری

🔸بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری

🔸پسته خرد شده ۱/۳ لیوان

🔸روغن ۱/۲ لیوان

🔸شکر ۳/۴ لیوان

🔸تخم مرغ ۲ عدد

🔸زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

🔸آرد ۲ لیوان

♨️طرز تهیه

 

🔹زعفران دم کرده ، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا مایه شیرینی غلیظ و کشدار شود.

🔹آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و ۱ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند

🔹سپس آبلیمو و پسته را اضافه کنید و هم بزنید. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و روی کاغذ قرار دهید و مقداری پسته نیز روی هر شیرینی بگذارید سپس سینی شیرینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

🔹شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید ، این شیرینی ها در دمای محیط در ظرف در بسته تا چند روز قابل مصرف میباشند ( میتوانید بجای پسته از گردو یا بادام خرد شده نیز استفاده کنید ).

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی حاجی بادامی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامی بسیار خوشمزه و لذیذ که یکی از سوغاتی های شهر یزد محسوب میشود را برای شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

نان شیرینی کشمشی

طرز تهیه نان شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه که میتوانید در مجالستان از آن استفاده م از میهمانانتان پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *