پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ بسیار خوشمزه م لذیذ در ادامه مطلب….

✏️مواد لازم

🔸کنجد برای تزئین به مقدار لازم

🔸پودر سیر به مقدار لازم

🔸فلفل دلمه ای ۱ عدد

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸گوجه فرنگی ۱ عدد

🔸سینه‌ مرغ ۱/۲ عدد

✏️مواد خمیر:

🔸آرد ۳ پیمانه

🔸شکر ۱ قاشق چای خوری

🔸نمک ۱ قاشق چای خوری

🔸خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری

🔸روغن ۱/۲ پیمانه

🔸شیر ۱ پیمانه

🔸تخم مرغ ۱ عدد

♨️طرز تهیه

🔹شیر را کمی گرم کنید و شکر را در شیر حل کنید. مایه ی خمیر را بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد. دقت کنید شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.

🔹روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده را باهم خوب مخلوط کرده و آرد را بتدریج بهش اضافه کنید تا زمانیکه به دستتون نچسبه. ممکنه همه ی آرد لازم نباشه,پس بتدریج اضافه کنید.

🔹خمیر رد خوب ورز بدهید به مدت ده دقیقه و چندبار روی میز بکوبید . روی آن را خوب بپوشونید و بذارید یه جای گرم بمدت حداقل یک ساعت استراحت کنه تا خمیر به عمل بیاد.

🔹تواین فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم. سینه ی مرغ را خلال برش زده …گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنیم.

🔹توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم نمک و فلفل و پودر سیر را هم‌اضافه میکنیم.

🔹سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل را بهش اضافه میکنیم. در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و آبش کشیده بشه. مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.

🔹پف خمیر که خوب ورز اومده را میخوابونیم ,ویک گلوله از آن برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم چندتا برش میزنیم واز مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم.

🔹زرده تخم مرغ را روی پیراشکی ها میمالیم و کنجد میپاشیم. توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم. تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.

🔹این پیراشکی ها را میتوانید سرخ هم بکنید‌.

 

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزای حرفه ای در منزل و بعد یک پیتزای بی نظیر برای شام ....

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *