طرز تهیه آکاراجه بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی

آکاراجه

طرز تهیه آکاراجه بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸لوبیا چشم بلبلی ۵۰۰ گرم

🔸میگو (خشک) ۱/۲ پیمانه

🔸پیاز ریز خرد شده ۳/۴ پیمانه

🔸سیر رنده شده ۲ حبه

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸روغن به مقدار لازم

✏️مواد میانی:

🔸میگو خرد شده ۱/۲ پیمانه

🔸پیاز رنده شده ۳/۴ پیمانه

🔸زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای خوری

🔸فلفل قرمز تند به مقدار لازم

🔸روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

 

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا لوبیا چشم بلبلی را یک شب خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید . میگو را نیز پوست بکنید و تمیز کنید و بشویید . سپس تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و به یک مایه نرم بدل کنید . نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود .

🔹اکنون از آن به اندازه یک نارنگی معمولی برداشته و در کف دست ( و با کمی آب ) کوفته درست کنید . آن ها را داخل روغن فراوان غوطه ور کنید تا کاملا طلایی و سرخ شوند .

🔹سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود . حال مواد میانی را با روغن زیتون در یک تابه کمی تفت دهید نا نرم شوند و بعد نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و بخار دهید تا زیردندان نیایند . بعد کناره آنها را کمی چاک دهید و مواد را داخل آن قرار دهید .

 

🚩سایر نکات

🔸شما میتوانید برای داخل و مواد میانی آن , از مواد دلخواه خود استفاده کنید .

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *