نوشته های جدید
صفحه اصلی / سوپ و آش / سوپ خامه ای مرغ و برنج

سوپ خامه ای مرغ و برنج

طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و برنج در این بخش از آشپزی ایرانی امروز….

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

🔸هویج (خردشده) ۳ عدد

🔸کرفس (خردشده) ۱/۴ پیمانه

🔸پیاز خردشده ۱ عدد

🔸سیر له شده ۲ حبه

🔸آب مرغ ۵ پیمانه

🔸مرغ پخته(نگینی خردشده) ۱ پیمانه

🔸برنج (خیس خورده) ۱/۲ پیمانه

🔸ذرت کنسروی ۱/۲ پیمانه

🔸آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری

🔸سبزیجات معطر ۱٫۵ قاشق چای خوری

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸خامه‏ ۵ قاشق سوپ خوری

🔸شیر ۱ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹تابه‌ای آماده كنید و روغن زیتون را در آن بریزید و روی آجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سبزیجات را در روغن تفت دهید. سبزیجات تفت داده شده را همراه با ذرت، آب مرغ، برنج ،شیر و نمك و فلفل در قابلمه‌ای بریزید و حرارت دهید تا سبزیجات بپزند.

🔹در فاصله پخت مواد، آرد ذرت را در مقداری آب مخلوط كرده و بعد از این كه آرد در آب حل شد به سوپ اضافه كنید و هم بزنید. اگر در این مرحله احساس كردید كه سوپ غلیظ شده است، آب جوش اضافه كنید و اگر احساس كردید رقیق شده است مقدار آرد ذرت را بیشتر كنید.

🔹بعد از كامل شدن مرحله پخت، سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن اضافه كنید و دوباره روی شعله كم اجاق گاز حرارت دهید تا جا بیفتد.حواستان باشد خامه را روي شعله حرارت زياد و هنگام پخت اضافه نكنيد، چرا كه ممكن است ببرد.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

آش ماست خراسان

طرز تهیه آش ماست خراسان بسیار خوشمزه در بخش آشپزی ایرانی امروز

طرز تیه سوپ پیازچه

طرز تیه سوپ پیازچه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *