نوشته های جدید
صفحه اصلی / سوپ و آش / سوپ خامه ای مرغ و برنج

سوپ خامه ای مرغ و برنج

طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و برنج در این بخش از آشپزی ایرانی امروز….

✏️مواد لازم برای۳ نفر

🔸روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

🔸هویج (خردشده) ۳ عدد

🔸کرفس (خردشده) ۱/۴ پیمانه

🔸پیاز خردشده ۱ عدد

🔸سیر له شده ۲ حبه

🔸آب مرغ ۵ پیمانه

🔸مرغ پخته(نگینی خردشده) ۱ پیمانه

🔸برنج (خیس خورده) ۱/۲ پیمانه

🔸ذرت کنسروی ۱/۲ پیمانه

🔸آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری

🔸سبزیجات معطر ۱٫۵ قاشق چای خوری

🔸نمک و فلفل به مقدار لازم

🔸خامه‏ ۵ قاشق سوپ خوری

🔸شیر ۱ پیمانه

♨️طرز تهیه

🔹تابه‌ای آماده كنید و روغن زیتون را در آن بریزید و روی آجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سبزیجات را در روغن تفت دهید. سبزیجات تفت داده شده را همراه با ذرت، آب مرغ، برنج ،شیر و نمك و فلفل در قابلمه‌ای بریزید و حرارت دهید تا سبزیجات بپزند.

🔹در فاصله پخت مواد، آرد ذرت را در مقداری آب مخلوط كرده و بعد از این كه آرد در آب حل شد به سوپ اضافه كنید و هم بزنید. اگر در این مرحله احساس كردید كه سوپ غلیظ شده است، آب جوش اضافه كنید و اگر احساس كردید رقیق شده است مقدار آرد ذرت را بیشتر كنید.

🔹بعد از كامل شدن مرحله پخت، سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن اضافه كنید و دوباره روی شعله كم اجاق گاز حرارت دهید تا جا بیفتد.حواستان باشد خامه را روي شعله حرارت زياد و هنگام پخت اضافه نكنيد، چرا كه ممكن است ببرد.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون بسیار لذیذ و خوشمزه که غذایی پر خاصیت است در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش داده میشود.

سوپ اسپاگتی

طرز تهیه سوپ اسپاگتی بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی….

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *