نوشته های جدید
طرز تهیه شیرینی برنجی یا نان برنجی کرمانشاه در ادامه مطلب....

شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی یا نان برنجی کرمانشاه در ادامه مطلب….

✏️آرد برنج ۱ و ۱/۲ لیوان

🔸پودر قند ۳/۴ لیوان

🔸تخم مرغ۱ عدد

🔸گلاب ۱/۴۴ لیوان

🔸روغن جامد یا روغن کرمانشاهی یا کره ۳/۴ لیوان

🔸تخم خرفه مقداری برای تزیین

♨️ طرز تهیه :

🔹زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، پودر قند را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس زرده تخم مرغ و روغن جامد را به پودر قند اضافه و مخلوط کنید ( روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کناری قرار دهید تا روغن سرد شود سپس اضافه کنید ).

🔹 گلاب و آرد برنج را به مایه شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید ، سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس سفیده های تخم مرغ را به مایه شیرینی اضافه کنید و آرام مخلوط نمایید تا یکدست شود.

🔹 روی کاسه را بپوشانید و ۲۴ ساعت خمیر را داخل یخچال استراحت دهید ، پس از این مدت زمان خمیر را از یخچال خارج کنید ، تکه های کوچکی از خمیر بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید.

🔹داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله داخل سینی بچینید ، روی شیرینی ها با مهر مخصوص شیرینی یا ابزار طرح بزنید و تخم خرفه بپاشید و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( بدلیل تفاوت دمای فرها پس از ۲۰ دقیقه شیرینی را چک کنید ).

 

🚩نکته ها :

🔸بدلیل اینکه انواع آرد برنج در جذب رطوبت متفاوت هستند ممکن است آرد کمتر یا بیشتری نیاز باشد ، تا حدی آرد اضافه کنید که بتوانید با دست به خمیر شکل دهید ، گلاب بیش از اندازه اضافه نکنید چون شیرینی خشک میشود.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

شیرینی‌ انجیری ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی‌ انجیری ایتالیایی بسیار خوشمزه و مناسب برای عصرانه در کنار چای فوق العادست حتما امتحان کنید

پنکیک با مغز سیب

طرز تهیه پنکیک با مغز سیب بسیلر خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *