نوشته های جدید
صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش قارچ و گوشت

خورش قارچ و گوشت

طرز تهیه خورش قارچ و گوشت بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی…

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸روغن به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

🔸آرد ۱ قاشق غذا خوری

🔸فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد

🔸سیر ۲ حبه

🔸تخم مرغ ۱ عدد

🔸پیاز ۲ عدد

🔸قارچ ۱۵۰ گرم

🔸گوجه فرنگی ۲ عدد

🔸گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.

🔹یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید سپس بهمراه گوشت چرخ کرده ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند

🔹کوفته های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود سپس پیاز سرخ شده ، فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و یک لیوان آب ، آبیلمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.

🔹پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید و کوفته های سرخ شده را داخل خورشت بریزید ( در زمان اضافه کردن کوفته ها خورشت نباید بجوشد ) ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.

♨️سایر نکات

🔸میتوانید بجای گوجه فرنگی از ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، استفاده از فلفل دلمه ای سلیقه ای میباشد.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی بسیار لذیذ و خوشمزه که در این مطلب و در این بخش از آشپزی ایرانی برای شما عزیزان آورده ایم.

پتاژ لبو و لوبیاسفید

طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیاسفید بسیار خوش طعم و عالی که در ادامه آن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *