صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش قارچ و گوشت

خورش قارچ و گوشت

طرز تهیه خورش قارچ و گوشت بسیار خوشمزه و لذیذ در این بخش از آشپزی ایرانی…

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸روغن به مقدار لازم

🔸نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

🔸آرد ۱ قاشق غذا خوری

🔸فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد

🔸سیر ۲ حبه

🔸تخم مرغ ۱ عدد

🔸پیاز ۲ عدد

🔸قارچ ۱۵۰ گرم

🔸گوجه فرنگی ۲ عدد

🔸گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

♨️طرز تهیه

🔹یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.

🔹یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید سپس بهمراه گوشت چرخ کرده ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند

🔹کوفته های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود سپس پیاز سرخ شده ، فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و یک لیوان آب ، آبیلمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.

🔹پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید و کوفته های سرخ شده را داخل خورشت بریزید ( در زمان اضافه کردن کوفته ها خورشت نباید بجوشد ) ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.

♨️سایر نکات

🔸میتوانید بجای گوجه فرنگی از ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، استفاده از فلفل دلمه ای سلیقه ای میباشد.

 

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *